031/858 234

Uslovi korišćenja

Preuzmite dokument klikom na ovaj link – IZJAVA O ODUSTANKU OD UGOVORA NA DALJINU ILI UGOVORA KOJI SE ZAKLJUČUJE IZVAN POSLOVNIH PROSTORIJA

Porudžbina putem sajta je moguća za sve navedene modele na sajtu. Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke. Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine, a telefonom ćemo Vas kontaktirati da preciziramo sve detalje.

Trudimo se da artikle koji su ponuđeni na sajtu imamo dovoljno na stanju u svim veličinama, ali zbog dinamičnosti tržišta i broja maloprodajnih objekata u Srbiji postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ u traženoj veličini. Ova napomena se prvenstveno odnosi na modele koji su duže vreme u prodaji.
Ukoliko se dogodi ovakav slučaj naša prodajna služba će Vas o tome obavestiti i ponuditi vam alternativu.

Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe.

Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće putem uplatnice direktno na tekući račun ili prilikom preuzimanja. Kurirskoj službi.

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od 5 RADNIH DANA od dana potvrde porudžbine.

Pre dostave porudžbine kurirska služba će vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave.

Nakon neuspešne prve dostava pokušaće se još jednom u roku od 24h. Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatra se da ste odustali od porudžbine i da ste Ugovor o kupovini raskinuli.

Ukoliko niste zadovoljni sa kupljenim proizvodom imate pravo da odustanete od kupovine u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe. U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da zamenite proizvod za drugi proizvod ili da Vam novac bude vraćen.

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena uz priloženi račun.
U slučaju povraćaja Vi snosite troškove transporta robe.

Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi proizvod mi ćemo snositi troškove dostave novog artikla.

NAPOMENA: U cilju da što lakše utvrdite odgovarajuću veličinu odeće za koju ste se opredelili na našem sajtu obavezno pogledajte tabelu sa definisanim razmerama proizvoda.

Sve prikazane cene na sajtu www.konfekcijatimbb.rs su sa uračunatim PDV-om .